Een heerlijke selectie van bekende melodieën, die in ieders geheugen verborgen zitten.

In deel I krijg je een mooie mix van bekende romantische songs van o.a. Octopus, Four Jacks & a Jill, Gene Summer, Herman’s Hermits, Tracey Ullman, Frank & Nancy Sinatra, Michael Junior, Lori Spee, Karl Gott, Roy Black, Siwi Malmkvist en Brotherhood of Man.

In het tweede deel gaan we nog een versnelling hoger met The Shadows & The Andrew Sisters, Gilbert O’Sullivan, Cindy & Bert, Dana, Harry Belafonte, Dalida, Dean Martin, Peggy March, Udo Jurgens, Rocco Granata, Catarina Valente.

Kobe Baeyens

Kobe heeft een warme baritonstem.
Hij studeerde af aan de conservatoria van Gent, Brussel en Metz en volgde daarna verschillende masterclasses bij Peter Sellars, Sara Walker, Keith Warner en Graham Johnson.
Hij is ook werkzaam als acteur en recitant.
Kobe werkte mee aan binnen- en buitenlandse producties met ensembles als het Collegium Vocale, Ex Tempore, Currende, Il Fondamento en het Goeyvaerts Consort.
Met deze koren maakte hij een twintigtal cd-opnames met o.a. de soundtracks van ‘Le huitième jour’ en ‘Le Roi Danse’.
Hij werkte met regisseurs als Peter Sellars, Wim Vandekeybus en Jan Ritsema.
Kobe zingt ook vaak als crooner in concerten van The Great Pretenders.

Ann De Winter

Ann is een klassiek geschoolde lyrische sopraan, afgestudeerd aan de muziekacademie van Wetteren met grootste onderscheiding cum laude voor zang en lyrische kunst.
Ze veroverde tevens een mooie finaleplaats in het Nederlandse muziekprogramma ‘Una voce particolare’.
Sindsdien heeft ze vele hoofdrollen vertolkt in muzikale producties en zingt ze voor diverse gelegenheden en op talrijke concerten, op groot of klein podium. Door haar veelzijdige en fantastische stem kan ze bijna alle genres aan van opera en operette tot musical, jazz, swing, Franse chansons en zelfs pop.
Ann is een performer pur sang: zingen, dansen, acteren… ze kan het allemaal met de nodige flair en ze pakt telkens haar publiek met haar natuurlijk charisma.

Harry Hendrickx

Vanaf zijn jeugdjaren was Harry gezegend met een mooi stemgeluid en een breed stembereik.
Met zijn prachtige, ietwat hese stem kan hij zowel het popgenre als de grote aria’s uit de klassieke muziek op onnavolgbare wijze vertolken.
In het programma ‘The Voice van Vlaanderen’ behaalde hij een verdienstelijke finaleplaats.
Sindsdien kan je hem veelvuldig zien optreden bij verschillende besloten of openbare gelegenheden, als solist of in duo-formatie.

Harry wou een stapje verder gaan en vond een goeie “match” in sopraan Ann De Winter en crooner Kobe Baeyens.
Hun ideeën aangaande de vorming van een nieuw trio en een niet-alledaags programma bleken gelijklopend te zijn nl. vrolijke en licht verteerbare liedjes brengen. Dit trio zal u verrassen met hun geweldige stemmen, die dan nog eens heerlijk blenden.
U zal met plezier terugdenken aan hun prachtig concert.